Ne pamtim kad sam poslednji put prisustvovao jednoj promociji knjige, cudno i ne bas pohvalno, znam, ali postoje ljudi koji su sve to promenili u deliću sekunde, i to sasvim slučajno. I tako i ja dobih priliku da malo obogatim svoj kulturni život, i to ne bilo kakav život, već onaj izgubljeni, pomalo zaboravljeni, dečji period života.

Imao sam priliku da upoznam jednu Pričalicu, darovitu osobu,  darovitu za sve nas male, a i velike, jer nas je vratila u period koji, verovali ili ne, se poprilično brzo zaboravlja, posebno ako to vreme pamtite po nekim ružnim i teškim trenucima. Ali zato postoji ona, Pričalica, da nas podseti i da nam pokloni malo pažnje i bezbrižnosti, nestašluka i dobrih priča. 

Bilo je zadovoljstvo slušati malu Saru koja je svojim čitanjem dočarala taj drugi svet, svet iz mašte, gde je sve pravedno, čisto i ispravno. Bilo je zadovoljstvo biti u društvu Sanjarenja, Une, Tanjane, i svih ostalih koji su prisustvovali ovoj promociji i doprineli da jučerašnji dan zaista bude nezaboravan, kako za Pričalicu tako i za mene.

Hvala Ti za predivne priče, hvala Ti za posvetu, hvala Ti za vraćeno detinjstvo...

Uživaj u muzici i bajci koju ja živim...

"Right here, right now
I give my life to live again
I break free, take me
My everything I surrender all to you..."